Wat doen wij ?

Onze werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen, produceren en monteren van o.a. :

* Staalconstructies
* Trappen- en trapleuningen
* Galerij- en balkonhekken
* Sierhekken
* Kantoormeubilair

 

Offerte
Na een inventarisatie van uw wensen, wordt een offerte geheel ‘op maat’ gemaakt.  Hierbij wordt rekening gehouden met o.a. wetgeving, technische haalbaarheid, locatie en uw budget.


Ontwerp
Als de offerte door u wordt geaccepteerd, worden  door ons de eerste ontwerptekeningen gemaakt. Dit gebeurt met het 3D-pakket Tekla. U ontvangt van ons de tekeningen met details ter goedkeuring. Indien gewenst kunnen wij een zgn. 3D-webmodel leveren, zodat u zelf in 3D het ontwerp kunt bekijken.


Nadat het ontwerp door u is goedgekeurd, wordt de maatvoering gecontroleerd in het werk. Deze gegevens worden vervolgens verwerkt op de tekeningen. Daarna worden productietekeningen en materiaallijsten gemaakt die gebruikt gaan worden tijdens de productie en montage.

 

Productie

Aan de hand van de materiaallijsten worden de benodigde materialen besteld. Alle onderdelen worden vervolgens geproduceerd door de vakbekwame medewerkers. De volgende stap bestaat uit het lassen van de onderdelen tot een samenstelling.

Voordat de producten de werkplaats verlaten, vindt er een controle plaats waarbij nogmaals afmetingen, vorm en afwerking van het product worden gecontroleerd. Vervolgens worden de producten nabehandeld, bijv. thermisch verzinken of poedercoaten.Montage

Voordat de producten worden gemonteerd wordt met de opdrachtgever een afspraak gemaakt wanneer de montage gaat plaatsvinden. Alle veiligheidseisen worden tijdens de montage in acht genomen.
Nadat de montage is voltooid, zal er samen met de opdrachtgever een oplevering plaatsvinden.